Fillers

Dit is een foto van een mooi gezicht van een vrouw.

Wat zijn Fillers!

Gezicht en lip fillers zijn op dit moment een trend. Wat doen ze eigenlijk! Fillers vullen fijne lijntjes en rimpels op. Veel toegepaste gebieden zijn de lippen en de wangen.

Deze vrouw laat zien hoe een lip filler behandeling er uitziet.
Lippen behandeld met Fillers !!

Het resultaat is niet permanent. De gebruikte substantie is vaak hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof. Het resultaat houd meestal een aantal maanden aan (dit is natuurlijk afhankelijk van de toegepaste hoeveelheid en kwaliteit).

De vrouw op de foto heeft net een filler behandeling ondergaan.
Het resultaat is verbluffend !!

Wat kosten fillers?

Fillers zijn er in verschillende maten en samenstelling. Prijzen kunnen sterk verschillen. De oppervlakte van het te behandelen gebied en de complexiteit van het gebied hangen samen met de prijs.

Vind hier prijzen voor verschillende Fillers klik hier !!

Wat verwacht u?

Heeft u interesse? Denk goed na waarom u hier mee wil starten. Ze geven snel resultaat. Wanneer u stopt met behandelen verdwijnt het resultaat.

Kenmerken van de Huid?

De vier belangrijkste bestandsdelen van u gezicht zijn: huid, botten, spieren en vet. Met het ouder worden verliest u gezicht (bestandsdelen) aan volume. Hierdoor ontstaan ouderdomstekenen. Fillers kunnen dan de oplossing zijn?

Door het ouder worden ontstaat er botverlies in het gezicht. Het gevolg is: afname volume kaaklijn, verlies volume hoge jukbeenderen,toename van neus-lippen plooi.

Gezichtsspieren nemen af met toename van de leeftijd. Het volume en de elasticiteit van de gezichtsspieren nemen af met toename van de leeftijd. Het afnemen van het gezichtsvet versterkt de tekenen van ouderdom.

Uiteindelijk zorgen deze verschijnselen voor ouderdomstekenen van u huid. De huid rekt uit en verliest zijn volume. Dit komt door verlies van vet, spieren en botten. Dit leidt tot rimpels en huidverslapping.

De oplossing?

Fillers kunnen deze verschijnselen oplossen. Ze geven u huid volume en stevigheid. Hierdoor ontstaat er een jongere uitstraling.

Oorspronkelijke prijs was: €199.90.Huidige prijs is: €99.95. incl. btwOpties selecteren

Voor en na een behandeling

Deze vrouw is behandeld met fillers u ziet de Voor en na foto`s

Wat zijn dermal Fillers?

Het is een zachte gelachtige stof die men onderhuids toepast. Ze worden voor de volgende huidproblemen gebruikt: het glad maken van kringen onder de ogen, het liften van de jukbeenderen, meer volume geven aan de lippen (duckface).

Deze vrouw krijgt een lip behandeling met fillers hyaluronzuur.
Vrouw ondergaat behandeling lip fillers d.m.v. injecties

Verschillende type!

Er bestaan verschillende Fillers op natuurlijke basis en op synthetische basis. De meest gebruikte stof is hyaluronzuur (HA). Dit is een van nature voorkomende stof in de huid. Het speelt een belangrijke rol bij de hydratatie en het volume van de huid. HA-fillers hebben weinig bijwerkingen in vergelijking met andere fillers daar het een lichaamseigen stof is. Wanneer men toch irritatie ervaart, stop dan meteen met de behandeling.

hyaluronzuur molecule
Grafische weergave hoe molecule samen komen.

In de juiste handen?

Fillers zijn een veilige manier om de huid een jonger uiterlijk te geven wanneer zij correct worden toegepast. Het is aan u om hier op een verantwoorde manier mee om te gaan. Fillers in combinatie met een hyaluron pen is een verantwoordelijke niet invasieve (geen naalden) manier van toepassen.  Met de juiste voorbereiding is het mogelijke deze behandeling zelf toe te passen en kunt u mooie resultaten behalen. Vele zijn u al voor gegaan.

Hyaluronzuur filler zonder naald!!

De hyaluron pen heeft het vermogen hyaluronzuur in de huid te schieten zonder naald. Dit is een non invasieve methode. Dat houd in dat hier geen naald aan te pas komt. Bij deze manier van behandelen gaat er geen naald de huid in. Deze methode is in het verleden gebruikt in de gezondheidszorg. Het gevolg hiervan is dat de methode uitvoerig getest is.

Op deze foto wordt een hyaluronpen afgebeeld in de kleur goud. De hyaluron pen wordt gebruikt om hyaluron in de huid te injecteren.
Dit is een Hyaluron Pen.

Voor meer info over een Hyaluron Pen klik hier ?

Dermal Filler of Filler?

Dit zijn twee verschillende namen voor hetzelfde begrip. Het woord dermal betekent simpelweg huid in het Engels.

Vrouw laat lippen zien die behandeld zijn met Fillers

Tip voor gebruik !!

Bij het gebruik van deze behandeling is het een mogelijkheid om een verdovingscrème met Lidocaïne/Prilocaine te gebruiken. Uiteraard is dit per persoon verschillend.

Bestel hier !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *