Wat is een dermaroller?

Dit is een afbeelding van een zgts dermaroller titanium 192 naaldjes. De kleur van de dermaroller is zilver - goud. Dermaroller dermarolling wordt ook wel microneedling genoemd.

Dermaroller

Een dermaroller is een beautytool die gemaakt is om micro needling therapie en collageen inductie therapie uit te voeren. Simpel gezegd bestaat het uit een roller met daarop naaldjes gemonteerd van titanium of rvs. Deze naaldjes zijn gesteriliseerd. U kunt er vele huidaandoeningen thuis mee behandelen zoals; littekens, pigmentvlekken, huidverkleuringen, rimpels, huidverslapping, striae en cellulitis.

Dit is een dermaroller om over u huid te rollen. De huid zal zich door dit natuurlijke proces gaan herstellen waardoor u huid steviger en egaler wordt.
dermaroller microneedling

Wat doet Microneedling?

Een dermaroller maakt u huid een beetje stuk waardoor u huid een reactie gaat geven en zich gaat herstellen. Als deze reactie wordt geactiveerd komt de productie van collageen en elastine vrij. Door deze vrijgave zal u huid steviger en egaler aanvoelen. De dermaroller zorgt dus voor minuscule gaatjes in de huid en lokt dus een reactie van de huid uit. Voor een sneller resultaat adviseren wij het gebruik van serums. Wanneer u na het rollen met de dermaroller een serum toepast zal deze beter zijn weg vinden door dat het serum dieper kan doordringen in de huid.

Op deze foto wordt een dermaroller afgebeeld. Een dermaroller kun je over je huid laten rollen. Een dermaroller rol je meestal over je gezicht.
Een behandeling met een dermaroller.

Wat is de juiste maat dermaroller?

Een dermaroller van 0.3 mm wordt met name gebruikt voor de dunnere huid onder en rondom de ogen of op een kalende hoofdhuid voor de groei van het haar? De 0.5 mm editie is eigenlijk de meest gangbare maat en voor vele huidproblemen toepasbaar. Wij adviseren dat wanneer men voor het eerst een dermaroller aanschaft men met 0.5 mm begint. De roller van 1.0 mm is eigenlijk voor dezelfde huidproblemen toepasbaar als 0.5 mm versie alleen is de 1.0 mm een tandje intensiever. Daarnaast is er nog de 2.0 mm versie, deze is specifiek voor lichaamsdelen te behandelen aangezien men op het lichaam een hogere pijngrens heeft dan op u gezichtshuid. Deze roller is absoluut niet voor het gezicht.

Hoe gebruik je een dermaroller?

Handleiding

 • Maak u gezicht schoon.
 • De dermaroller moet voor gebruik gedesinfecteerd zijn met alcohol van minimaal 80%.
 • Spoel deze af onder een warme kraan en laat de roller goed opdrogen.
 • U kunt nu de roller diagonaal en van links naar rechts over u gezicht laten rollen. Schat zelf in hoeveel druk u meegeeft op de te behandelen gebieden.
 • Geef in het gebied rondom de ogen minder druk mee hier is de huid dunner.
 • Wij adviseren na gebruik een serum aan te brengen.
 • Ons advies is om de roller nu wederom schoon te maken, zodat u volgende keer meteen kan starten.
 • Lees verder voor onderhoudstips?

Bent u geïnteresseerd in serums klik hier.

Hoe maak ik een dermaroller schoon?

 • Dompel de roller helemaal onder in alcohol van 80%.
 • Laat de roller 3 minuten of langer in een kopje of schoonmaak bakje staan.
 • Spoel de roller onder de kraan af met warm water.
 • Laat de roller nu enige tijd drogen op een papieren doekje.
 • Nu kunt u de roller opbergen in de meegeleverde container of een ander opbergdoosje.
 • Herhaal dit proces na elke keer dat u de roller gebruikt en bij het eerste gebruik.
 • Een roller is uitsluitend voor eigen gebruik.

Ga direct naar de dermarollers

Tip voor onderhoud !!

Voor het goed schoonmaken en onderhouden van u dermaroller is het nodig de roller te ontsmetten. Het wordt geadviseerd dit met een hoog percentage alcohol te doen. Dit product kan u hier bij helpen: Ketonatus

Bestel Hier !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *