Levering

Bij de dermarollerwinkel rekenen wij voor het controleren, afleveren en verzenden van uw goederen een bijdrage gebaseerd op de totale prijs van uw order. Een order met een waarde van meer dan 50,- euro binnen Nederland wordt gratis verzonden. Voor orders onder de 50,- euro wordt een verzendtarief gerekend van 5,95 euro per pakket (niet door de brievenbus) en 3,80 euro voor een brievenbuspakketje.

Het adres dat u opgeeft bij “mijn gegevens” wordt herkend en beschouwt als het factuuradres. Dit adres komt ook op uw pakket te staan en wordt gezien als bezorgadres. Wanneer u er voor kiest om het pakket op een ander adres te laten bezorgen dan kunt u dit aangeven bij u order en het adres wijzigen.

De pakketten worden verzonden via PostNL. Bij de dermarollerwinkel doen wij er alles aan orders die voor 15:00 zijn besteld nog dezelfde dag verzendklaar te maken. Dit houdt in dat u het pakket de volgende dag mag verwachten. Hier moet bij worden aangegeven dat er van tijd tot tijd een enorme drukte bij PostNL is waardoor het mogelijk kan zijn dat het pakket een dag later arriveert.

Wanneer u een order plaatst tussen vrijdagmiddag 15:00 uur en zaterdagochtend 10.00 uur dan wordt deze op zaterdag nog afgegeven op het postpunt, vaak worden deze pakketten op maandag bezorgd. Wanneer u op de zaterdag of de zondag besteld, dan zal u order op maandag verzonden worden en zal deze op de dinsdag aangeboden worden. Wanneer uw vragen heeft over uw order of u wilt een pakketje op een bepaalde datum geleverd zien? Laat het ons dan weten op (https://dermarollerwinkel.nl/contact/)