Een dermaroller? Wat is een dermaroller precies?

Hieronder leggen wij uit wat een dermaroller is en wat u er allemaal mee kunt doen.

Wat is een dermaroller precies?

Een dermaroller is eigenlijk een heel simpel schoonheidsinstrument die gemaakt is voor de micro needling therapie en de collageen inductie therapie. Simpel gezegd bestaat het uit een roller met daarop naaldjes gemonteerd van titanium. Deze naaldjes zijn gesteriliseerd. U kunt er vele huidaandoeningen thuis mee behandelen zoals; littekens, pigmentvlekken, huidverkleuringen, rimpels, huidverslapping, striae, cellulites. Een ander gevolg van het gebruik van de dermaroller is dat u huid steviger en dikker wordt, dit komt door het gegeven dat het regeneratieproces gestimuleerd wordt. En ja wie wil dat nu niet een stevigere en dikkere huid.

Wat doet een dermaroller nu precies met u huid?

De dermaroller maakt uw huid als het waren een beetje stuk waardoor u huid een signaal krijgt en zich gaat herstellen. Bij dit proces wordt een beroep gedaan op de collageen- en elastineproductie. Dit wordt als het ware weer aangewakkerd en hierdoor ontstaat een stevigere, gladdere en dikkere huid. De dermaroller maakt hele kleine gaatjes in u huid en wanneer u na het rollen cremes of serums gebruikt zullen deze beter zijn werk kunnen doen.

Dit is dus eigenlijk een heel simpel proces maar u heeft het proces van de dermaroller wel nodig om u cremes en serums hun werk te laten doen. Meestal is het smeren met dure serums of cremes niet genoeg. Nu weet u waarom.

Waarom een dermaroller gebruiken?

Dermarollers zijn vernieuwend.

De dermarollers doen hetzelfde werk als allerlei dure behandelingen in schoonheidssalons denk aan b.v dure laserbehandelingen. Dermarollers zorgen voor een toename in collageenproductie in de huid en dit allemaal vanuit u luie badcel.

Dermarollers zijn zonder gevaar.

Bij goed gebruik zijn dermarollers veilig om u huid een behandeling te geven waardoor de collageen productie in de huid wordt gestimuleerd en u huid hiervan geen schade van ondervindt.

Dermarollers zijn doeltreffend.

Voor een schijntje van de prijs heeft u hetzelfde effect als behandelingen zoals IPL, Laser en ander dure nieuwe behandelingen. De prijs van een dermaroller is een voordeel maar wat denkt u van het feit dat u dermaroller nooit gesloten of volgeboekt is.

Probeer Nu