Hyaluron pen, Hyaluronzuur, Lippen, Behandeling, Kopen.

Wat is een Hyaluron Pen eigenlijk?

Een hyaluron Pen is een vrij simpel apparaat. Het apparaat of pen genereerd voldoende druk om Hyaluronzuur in de menselijke huid te brengen. De pen gebruikt men om lippen, rimpels, neusplooien, kraaienpootjes, marionet lijntjes mee te behandelen. Het is een makkelijk middel om de hyaluron vloeistof mee over te brengen in de huid. Het werkt behoorlijk goed tegen anti-aging en bevordert de schoonheid in het algemeen.

Dit is een foto waar een hyaluronpen wordt afgebeeld in de kleuren goud en zwart. De pen wordt gebruikt om hyaluronzuur te injecteren.
De Hyaluron Pen

Bekijk hier de hyaluron pen op onze site. Klik hier.

Hoe werkt de Hyaluron pen?

Dit apparaat schiet hyaluronzuur in de lippen, nek en gezicht. Dit gebeurt zonder een naald te gebruiken. Hoe werkt het? De druk van de hyaluron pen is zo sterk dat het de gebruikte filler in de huid schiet. De vloeistof die in fillers zit heet hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en mensen produceren dit van nature.

Dit is een foto die werking van een hyaluron pen laat zien. Met een hyaluronpen injecteert men hyaluronzuur in de huid.
De twee verschillende methodes.

Hoe lang houd het resultaat aan?

Het resultaat van de gemiddelde behandeling is tussen de 3-6 maanden. Dit hangt echter af van de levensstijl van de client. Een factor die het proces versterkt is voldoende water drinken. Dit komt door het feit dat hyaluronzuur veel water aan zich bindt. Een goed gehydrateerd lichaam geeft een beter resultaat.

Dit is een foto van een vrouw die behandeld is tegen neusplooien met hyaluronzuur. Deze vrouw heeft een fris en jeugdig gezicht. Deze vrouw is behandeld met fillers.

Is het gebruik van een Hyaluron Pen veilig?

Niets is zonder risico! Wanneer we deze methode vergelijken met het injecteren met naald, dan is deze methode zeer veilig. Bij het injecteren met een naald is er kans op het raken van een geblokkeerd bloedvat. Het vullen van een grote slagader met filler kan de zuurstof beweging voor de ogen beperken. Dit kan weer leiden tot tijdelijke of permanente blindheid. Dit kan alleen gebeuren bij injecteren d.m.v. een naald. Bij de behandeling met de pen is dit niet mogelijk waardoor dit risico is uitgesloten.

Wat doet de behandeling nu precies?

De hyaluron pen is een ware probleem oplosser. De klant heeft een probleem en een behandeling met hyaluronzuur lost dit op. Lippen en fijne lijntjes zijn meestal met 1.0 ml goed te verhelpen. De diepere rimpels vragen wat meer behandelingen maar zijn zeker te verhelpen. De lippen of het gezicht krijgen weer meer volume. Wilt u een zichtbare en snelle oplossing voor u probleem dan is de hyaluron pen echt iets voor u. Houd er rekening mee dat voor een effect op de echt lange termijn u regelmatig een behandeling zal moeten ondergaan.

Op deze foto worden lippen afgebeeld die met lip fillers hyaluronzuur zijn behandeld.
Lip Fillers

Voor lip Fillers klik hier.

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Hyaluronzuur houdt van nature vocht vast. Dit doet het extreem goed. Het is in staat tot 1000 x het eigen gewicht aan water aan zich te binden. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd, jeugdig en volumineus.

Met het ouder worden produceren we minder hyaluronzuur en collageen. Het gevolg hiervan is dat de hydratatie en elasticiteit van de huid afneemt. Dit resulteert weer in een drogere en dunnere huid. Op zijn beurt ontstaan er rimpels en zakt de huid door.

Het toedienen van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de hoeveelheid collageen weer toeneemt in de huid. Het resultaat hiervan is een jeugdigere, frissere uitstraling.

Het gegeven dat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is maakt de kans op een allergische reactie aannemelijk kleiner.

Hoe werkt de Methode precies?

De hyaluron pen bestaat uit een speciale zuiger en veer. Dit zorgt voor een gelijkmatige en snelle toediening van hyaluronzuur. De stof schiet door een microscopisch kleine opening in de huid. Deze opening is 2 keer zo klein dan de diameter van een reguliere naald. Het toedienen van cosmetische stoffen met een hyaluron pen werkt anders dan met een reguliere naald. De stof verspreid zich onder de huid. Meer dan met een reguliere naald.

De geschiedenis van de Hyaluron Pen?

Diabetici gebruikte in het verleden deze pen. De pen schoot insuline in de huid. Het is nu een manier van injecteren in de beauty industrie. De pen schiet nu hyaluronzuur in lippen, het gezicht en de hals zonder naald. De druk die opgebouwd wordt in de pen is sterk genoeg om vloeistof door de huid heen te schieten.

De voordelen van de Hyaluron Pen?

Het comfort van deze behandeling is wat vele gebruikers als grootste voordeel aangeven. Het is een niet invasieve behandeling. Het alternatief is de injectie d.m.v een naald. Samenvattend is dit een snelle en comfortabele manier om een filler behandeling te ondergaan.

De 9 voordelen op een rij:

  1. Gegarandeerd resultaat.
  2. Resultaat houd gemiddeld 4 tot 8 maanden aan (afhankelijk van hoeveelheid uiteraard).
  3. U voelt zich beter doordat u uiterlijk een boost krijgt.
  4. De eigen authentieke look blijft behouden.
  5. Zelf eigenaar van een Hyaluron pen.
  6. Bepaal zelf wanneer u de pen gebruikt.
  7. Gebruik de pen als zelf behandeling of samen met een vriendin.
  8. Gebruik is pijnloos, mogelijk een schrikmoment van de luchtdruk.
  9. Pen is geschikt voor salon gebruik.

Hier een Foto van de nieuwe Hyaluron pen!

Op deze foto wordt een hyaluron pen afgebeeld in de kleur zilver. De hyaluron pen wordt gebruikt om hyaluron zuur in de huid te injecteren.
Nieuwe editie Hyaluron Pen!! Twist!!

Voor meer info over deze pen klik hier.

Wat is het alternatief? Hyaluronzuur Serum?

Vind u het misschien iets te spannend om aan fillers te beginnen. Een alternatief is dan onze hyaluronzuur serum. Deze is wel uitsluitend voor uitwendig gebruik. Men verkoopt serums en dermarollers vaak samen. De combinatie heeft een versterkende werking. U kunt hier alles over lezen op onze site. Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *