Ten eerste een melding van huishoudelijke aard wanneer u besteld krijgt u een bevestigingsmail die automatisch door ons verzonden wordt naar het opgegeven e-mail adres. Wanneer dit een hotmail-adres betreft kijkt u dan bij ongewenste mail / spam. Met name bij hotmail adressen wil het vaak voorkomen dat deze daar binnenkomen.

Hier enkele veelgestelde vragen?

  • Wat is de verzendduur wanneer ik besteld heb?
    Pakketten in Nederland verzenden wij met post.nl en dit zou 1 dag moeten duren, tenzij post.nl het drukker heeft dan verwacht dan kan het langer duren voordat het pakketje arriveert. Voor brievenbuspakketje geldt dat deze met de postbode meegaan en dat dit wat langer dan 1 dag kan duren. U kunt bij ons tot 15.00 bestellen daarna worden de pakketten verzonden.
  • Wat is Lichttherapie Led ? LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De therapie met LED-licht werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Daarmee is LED-licht-therapie ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering.
  • Wat is de beste vorm van contact met jullie? U kunt het beste contact met ons zoeken via e-mail. Wij zullen ons best doen u mail binnen 48 uur te beantwoorden en het liefst sneller. Mocht u een vraag of een klacht hebben dan kunt u die sturen naar: info@dermarollerwinkel.nl
  • Is het mogelijk het pakket zelf op te halen? Nee, wij werken met een centraal magazijn van waaruit het pakket wordt verstuurd hierbij is het niet mogelijk om af te halen.
  • Wat zijn de betaalmogelijkheden bij dermarollerwinkel.nl? U kunt bij ons betalen met ideal, paypal, creditcard en bancontact.
  • Is het mogelijk mijn gegevens te wijzigen? Ja, wanneer u de gegevens wil wijzigen dient u ingelogd te zijn. Wanneer u ingelogd bent krijgt u de mogelijkheid om u gegevens te wijzigen.

De gegevens die bij de dermarollerwinkel.nl over u bekend zijn worden enkel en alleen gebruikt om u zo goed mogelijk te bedienen. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en vanzelfsprekend ook niet aan derden verkocht.