Hoe wordt een led masker behandeling uitgevoerd?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk LED Therapie Masker op een gereinigde huid toe te passen. Daarom adviseren wij om zo min mogelijk make-up voor de behandeling te gebruiken. Oogmake-up is geen probleem.

Klik hier om te bestellen

U kunt zelf de tijd in stellen van u behandeling?

Dit kan van 5 minuten tot 60 minuten. De meest gebruikte behandelingsduur is echter 20 minuten.

Is het pijnlijk?

De behandeling is volledig pijnloos. U voelt slechts een lichte warmte die door onze cliënten als zeer aangenaam en ontspannend wordt ervaren.

Na de behandeling met led masker lichttherapie?

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt fris en glad aan en ziet er stralend uit. Het aanbrengen van make-up op de behandelde huid is direct mogelijk. U kunt na de behandeling gelijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Hoe vaak wordt deze behandeling herhaald?

Om een optimaal resultaat te behalen adviseren wij de behandeling een aantal keer te herhalen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. LED-therapie heeft geen bij-effecten en kan elke dag uitgeoefend worden.

Bestel hier het nieuwe model

Wanneer kan Led masker lichttherapie niet worden ingezet?

LED Therapie Masker is geschikt voor mensen met alle huidtypen. De behandeling is niet toegestaan voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie en mensen die Sint-janskruid gebruiken.

Zie hier een andere versie led masker