Moedervlekken verwijderen pen, donkere plekjes verwijderen pen, wratten verwijderen pen, kleine tattoo`s verwijderen met de laser plasma pen.

alt="Hier wordt een laser plasma pen afgebeeld - met een laser plasma pen verwijderd men moedervlekken - moedervlekken weghalen voor thuisgebruik - De pen is in de kleur wit-goud - op te laden met usb kabel"

7 Voordelen van deze pen.

 • U zult verstelt staan hoe makkelijk het is om nu thuis bv. moedervlekken en andere plekjes te verwijderen. Dit komt door de high-tech van deze laser plasma pen. De moedervlek wordt verwijderd zonder bloeden of een branderig gevoel. [Veilig & Verantwoord].
 • Deze laser plasma pen heeft 9 verschillende standen die men af kan lezen van het LCD scherm. Als u net start is het raadzaam om laag te beginnen. Hoe lager hoe minder intensief, hoe hoger de stand hoe intensiever het apparaat. Stand 2 en 3 worden bv gebruikt om plekjes en wratten te verwijderen. Standen na 5 worden gebruikt om moedervlekken en kleine tattoo`s te verwijderen. [9 verschillenden niveau`s].
 • Doe de laser plasma pen aan door op de on knop te drukken. Selecteer je materiaal, houd nu de out knop ingedrukt. Normaal gesproken is de fijnere wat dunnere naald geschikt voor kleine moedervlekken, wratten, donkere plekjes, sproeten, pigmentatie afwijkingen. De wat grovere naald is voor grotere moedervlekken, wratten, sproeten, etc. [Hoe de laser pen te gebruiken].
 • Het pakket bestaat uit 1 laser plasma pen, 1 usb kabel, 10 fijne naaldjes, 3 grove naaldjes, 1 handleiding. [Hier bestaat het pakket uit].
 • Deze laser plasma pen is makkelijk in gebruik en overal mee naar toe te nemen. [Handzaam en simpel].
 • Wanneer volledig opgeladen door middel van de usb-kabel heeft de pen een duurzaamheid van plus minus 4 uur. Dit komt door de polymeer lithium batterij die in de pen zit. Het batterij niveau is samen met de stand van de pen af te lezen op het LCD scherm.
[table id=1 /]

Hoe een laser plasma pen te gebruiken?

 1. Power on/off. Druk op de power button voor 3 seconden en de pen gaat aan. Het uitschakelen gaat op dezelfde manier houd de power button 3 seconden in en de pen schakelt zichzelf uit.
 2. Voor het gebruik voor de led lamp die in de pen zit drukt men 2 x op de power button. Om deze weer uit te schakelen druk 2 x op de power button.
 3. Voor het instellen van de niveau`s van de pen drukt u telkens 1 x op de power button om het niveau (1 t/m 9) op te voeren.
 4. De werking van de pen vind plaats door de out knop ingedrukt te houden en deze los te laten om te stoppen. Wij adviseren eerst eens op bijvoorbeeld fruit te oefenen.
Dit is een laser plasma pen om moedervlekken, wratjes, donkere plekjes, hyperpigmentatie en andere plekjes mee te verwijderen.
moedervlekken, wratjes, donkere plekjes

Hoe de pen op te laden?

 1. Met de meegeleverde usb-kabel kunt het apparaat aan een stroomvoorziening koppelen. Op het display zal nu het batterij symbool aangeven door te knipperen dat de pen opgeladen wordt. Wanneer de batterij opgeladen is zal men dit kunnen zien aan het feit dat het batterijlampje aangeeft vol te zitten.
 2. Wanneer de pen opgeladen wordt het apparaat niet gebruiken!
 3. Laad de batterij op tijd op, maar overlaad de batterij ook niet, dit om de levensduur van de batterij te verhogen.
Dit is een laser plasma pen om moedervlekken, wratjes, donkere plekjes, hyperpigmentatie en andere plekjes mee te verwijderen. Deze laser plasma pen is voorzien van een led lampje en lcd display.
donkere plekjes, moedervlekken, wratten

Het verwijderen van moedervlekken

Wanneer men moedervlekken wil verwijderen dan is net zaak goed te kijken naar de grote en diepte van de moedervlek. Sommige moedervlekken aan de oppervlakte van de huid en sommige moedervlekken zijn geworteld in de diepere lagen van de huid. Wanneer men de pen gebruikt verwijder dan niet de moedervlek in 1 keer helemaal weg maar doe dit in kleinere stapjes zodat u beter in de gaten heeft wat er met u huid gebeurt. Wanneer u een moedervlek heeft verwijderd die dieper in u huid is geworteld vraag dan aan u huisarts advies om mogelijk een crème of medicijn te gebruiken om het effect van de behandeling te verstevigen en de eventuele hergroei van de moedervlek te remmen.

Deze foto laat een vrouw zien met donkere plekjes in haar gezicht ook wel ouderdomsvlekjes genoemd. In het engels noemen we dit dark spots, liver spots.

Het verwijderen van plekjes op je huid. (Wratten, sproeten, donkere plekjes, pigmentvlekken)

Zorg dat de naald van de elektrische pen zachtjes over de te behandelen plek heen en weer gaat. Na enige tijd zult u zien dat het plekje donker wordt en aan de oppervlakte verschijnt. Dit kunt u met watjes of een zacht doekje van u huid afvegen. Doe dit voorzichtig! Als het een klein plekje is dan kan 1 behandeling genoeg zijn. U gaat heen en weer met de pen over het te behandelen plekje. Hoe vaak u dit moet doen hangt af van de grote van het plekje. Tijdens de behandeling is het zaak zo stil mogelijk te zitten en de pen stevig vast te houden.

Dit is een laser plasma pen om moedervlekken, wratjes, donkere plekjes, hyperpigmentatie en andere plekjes mee te verwijderen. Deze laser plasma pen is voorzien van een led lampje en lcd display.
moedervlekken, wratten, donkere plekjes

Het verwijderen van een tattoo.

De gemiddelde tatoeage heeft een redelijke grote daarom is het raadzaam om de grovere naald te gebruiken. De behandeling voor tattoo`s is grotendeels gelijk aan dat van plekjes op de huid. Alleen de behandelingstijd is groter bij tattoo`s ten opzicht van de behandeling van plekjes op de huid. Grotere behandelgebieden (3 cm en groter) kosten uiteraard meer tijd en moeten verdeeld worden over meerdere behandeling. Doe dit absoluut niet in 1 keer. Kijkt u ook uit voor infecties door bacterien bij en na gebruik van de pen. Desinfecteer zowel de pen na gebruik als de plaats van behandeling. Als u het idee heeft een infectie op te lopen raadpleeg u huisarts.

Wilt u de pen bestellen of meer info klik hier.

Dit is een laser plasma pen om moedervlekken, wratjes, donkere plekjes, hyperpigmentatie en andere plekjes mee te verwijderen. Deze laser plasma pen is voorzien van een led lampje en lcd display.
The Mole Freckle Pen.
Bestel hier !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *