Tijdelijke Aanbieding: €19.95

60% Off Thermometer infrarood

Meten is weten

€19.95

Nu snel meten is Weten

snel

Effectief

makkelijk

Betrouwbaar

Veilig

Herhaalbaar

Veilig & Effectief Technologie

Een infrarood thermometer meet de buitenkant van het lichaam. De lichaamstemperatuur wordt gemeten vanaf de buitenkant zonder contact te maken met de persoon. Infrarood is niet met het blote oog waar te nemen. De betekenis van infrarood is “onder het rood”. De frequentie van infraroodstraling ligt lager dan van het zichtbare rode licht. Een ander woord voor infrarood thermometer is Pyrometer. De infrarood thermometer of pyrometer meet de golflengte in het infrarood van een persoon of voorwerp op basis van de straling die het afgeeft. Op deze manier wordt de temperatuur bepaald. De laserstraal wordt gebruikt als mikpunt om de temperatuur te meten. De laserstraal is niet het infrarode licht.

Digitale contactloze thermometer - de lichaamstemperatuur wordt hier gemeten met een digitale thermometer

Thermometer Infrarood

Een infrarood thermometer is een thermometer die op basis van infrarood meet. Bij het gebruik van een non contact infrarood thermometer (NCIT) is er geen fysiek contact nodig. Het is een handig apparaat om koorts vast te stellen. NCIT staat voor Non Contact Infrarood Thermometer.

Wat zeggen onze klanten Reviews

“Wat een fantastische thermometer! Hij werkt makkelijk, snel en veilig. Met deze thermometer kan ik de temperatuur van mijn neefje makkelijk meten. Ik ben er heel blij mee en hoop er nog lang gebruik van te maken."

Jenny joosten

“Dit type thermometer is nieuw voor mij maar bevalt mij erg goed. Het feit dat je snel een 2e of 3e meting kan doen vindt ik erg fijn. De thermometer is van goede kwaliteit en voelt goed aan ”

Andrea de Jong

Een infrarood thermometer meet de buitenkant van het lichaam. De lichaamstemperatuur wordt gemeten vanaf de buitenkant zonder contact te maken met de persoon.

Infrarood is niet met het blote oog waar te nemen. De betekenis van infrarood is “onder het rood”. De frequentie van infraroodstraling ligt lager dan van het zichtbare rode licht.

De persoon die de thermometer gebruikt dient zich te houden aan de handleiding/gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

Vaak gelden de volgende richtlijnen:

  • Richt het NCIT detectiegebied recht op het voorhoofd. Zorg ervoor dat de persoon stil staat.
  • De afstand tussen een NCIT en het voorhoofd verschillen per thermometer. Zie voor de juiste afstand de instructies van u thermometer.
  • Raak het detectiegebied van de thermometer niet aan. Houd ten alle tijden droog en schoon.

Het is een handig apparaat voor het meten van grote groepen mensen. Denk hierbij aan: Luchthavens, Horecagelegenheden, Concerten, Universiteiten, Verenigingen e.d.

Deze digitale thermometer heeft een digitaal display waar op u de temperatuur kunt aflezen. De temperatuur kan weergegeven worden in zowel graden Celsius als graden Fahrenheit. De display geeft verschillende kleuren aan bij een verschillende temperatuur. Is de temperatuur in orde dan is de kleur groen. Heeft u koorts of een verhoging dan geeft het display de graden aan en kleurt het display rood.

Deze koortsthermometer is ideaal te gebruiken als voorhoofdsthermometer. Het meten gebeurt snel, makkelijk en zonder contact. Het meten van koorts bij bv. baby`s gaat hiermee gemakkelijk en snel.

De thermometer kan ook gebruikt worden als oorthermometer. De temperatuur aan de binnenkant van de gehoorgang wordt gemeten. Deze meting is contactloos. De thermometer meet de temperatuur op elke plaats van het lichaam zonder contact.

We weten allemaal dat het vervelend kan zijn om de allerkleinste onder ons te meten. Dit kost vaak veel tijd en stress. Wat een goed alternatief kan zijn is deze thermometer gun. Het is nu haalbaar om makkelijk en snel u baby te meten zonder deze aan te raken of in een bepaalde positie te liggen. De baby zal niet merken dat zijn of haar temperatuur gemeten wordt. Het meten met deze thermometer voor baby`s is snel, makkelijk en stressloos. Deze thermometer voor baby`s kan tot 99 metingen onthouden.

FAQ

Meet temperatuur snel en makkelijk.

60% Off Thermometer infrarood

Meten is Weten!!

Dermarollerwinkel.nl

Thermometer Infrarood