Wat is lichttherapie led masker?

lichttherapie led

Wat is Led lichttherapie?

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De therapie met LED-licht werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Daarmee is LED-licht-therapie ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

Hoe werkt een led lichttherapie behandeling?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk LED Therapie Masker op een gereinigde huid toe te passen. Daarom adviseren wij om zo min mogelijk, en liefst geen, make-up voor de behandeling te gebruiken. Oog make-up is geen probleem. Een behandeling kan van 5 tot 60 minuten duren. U kunt dit zelf instellen. De gemiddelde behandeltijd is 20-30 minuten.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is totaal niet pijnlijk. Wat u gaat voelen is een licht warmte gevoel dat cliënten als prettig en ontspannen ervaren. Na de behandeling is er vrij snel resultaat te zien. De huid voelt fijn en zacht aan en u kunt gelijk u dagelijkse activiteiten hervatten. U kunt direct na de behandeling make-up aanbrengen op de behandelde gebieden.

Hoe vaak wordt led lichttherapie uitgevoerd?

Wij adviseren voor een zo goed mogelijk resultaat de behandeling regelmatig te herhalen. Bij verschillende huidaandoeningen zal het gebruik van het led masker variëren. De led lichttherapie heeft geen bijwerkingen en kan elke dag worden uitgevoerd.

Let op!

Led lichttherapie kan door mensen met alle huidtypen worden gebruikt. Alleen voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie en mensen die sint-janskruid slikken worden geadviseerd advies aan hun huisarts te vragen en dit apparaat niet op eigen initiatief te gebruiken.

Hier een filmpje van wat een led masker voor lichttherapie is?

De 8 voordelen van led lichttherapie?

  • Het bevordert de aanmaak van collageen en elastine
  • Het vermindert het voorkomen van rimpels
  • De lokale bloedsomloop zal worden gestimuleerd
  • De heling van wondjes word versnelt
  • U huid wordt steviger en soepeler
  • Bacteriën die ontstekingen veroorzaken worden vernietigd
  • De cellulaire activiteit van u huid word op een natuurlijke manier gestimuleerd
  • De vorming van hyperpigmentatie zal verminderen

Ga direct naar de led apparaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *